Artikelindex

 

 

 

 

 

 

Santos maakt fietsen voor de wereldfietsers en fijnproevers en bij Fietsservice Norg staat het ruimste en grootste assortiment van Noord Nederland.

Bij ons staan alle (nieuwste) kleurenbuizen als demo. Santos heeft zijn kleuren assortiment uitgebreid met de mogelijkheid dat alle kleuren in mat of in hoogglans te verkrijgen zijn

De enorm stabiele frames van Santos gecombineerd met een perfecte afwerking  maakt Santos tot een uiterst duurzame en onderhoud vriendelijke fiets

Als wereldfietser met een Santos weet u dat u zich onderweg geen zorgen maakt over de duurzaamheid van uw Santos.

De fiets kan het allemaal wel aan en zal u versteld doen staan over zijn stabiele voorspelbare stuurgedrag ondanks maximale bepakking en ondanks dat u hard een berg af denderd.

Santos maakt geen serie fietsen. U stelt, bij ons op de zaak of op de site van Santos Bikes, zelf uw fiets samen.

U bepaalt de kleur, belettering en afmontage. Wat aandrijving betreft kunt u kiezen uit de Rohloff 14 versellingsnaaf, de Pinion versnellingsbak om de trapas of gewoon een derailleur uitvoering. Zo kunt u, vanaf de basisprijs per model, de fiets zelf "aankleden" totdat u, de voor u, perfecte fiets heeft samengesteld.

Ook kunt u zo constant de prijs in de gaten houden na elke aanpassing die u aan de fiets doet.

Nadat u de fiets zo heeft samengesteld dat het DE fiets voor u is kunt u " akkoord"  geven naar de fabrikant en zal de fiets binnen 6 week bij Fietsservice Norg voor u klaar staan.

U krijgt dus een unieke fiets waar er in praktijk dus maar 1 van is. 

(c) 2014 Fietsservice Norg - Site by Makaja Web&ICT Services